Pronájem Dvoupokojový, Sliema, Sliema, Malta, Sliema

Pronájem - Cod. 33574

  • Typologie: Dvoupokojový
  • Oblast: 75 m²
  • Pocet pokoju: 2
  • Podlazí: 75

Tento apartmán se nachází v centru města; s různými vymoženostmi jen kousek od hotelu. Jen 5 minut od apartmánu najdete promenádu ​​Sliema, která je plná všech druhů obchodů, restaurací, barů a kaváren; zatímco z přístavu Sliema se můžete nastoupit na trajekt nebo loď a vydat se na řadu výletů po maltských ostrovech. Dalo by se také dostat trajekt do Valletty, hlavního města Malty, za méně než 2 eura, který vás bude za méně než 10 minut. Také poblíž bytu najdete autobusové zastávky Valletta a St Julians, autobusy, které běží každých 10 minut, a autobusové jízdné, které stojí méně než 2 euro.

Má moderní, vybavenou kuchyň, kompletní se spotřebiči a kuchyňským nádobím, a jídelní kout, který se může hodit 6 osobám. Obývací prostor je také plně klimatizovaný a má také parketové podlahy. To také má dvě pohovky, které mohou sedět až šest osob, a dobře-velikosti TV. Kousek od obývacího pokoje je soukromá terasa s jídelním stolem a židlemi pro venkovní stravování.

 Byt má dvě ložnice: prostornou hlavní ložnici s manželskou postelí a druhou ložnici se dvěma samostatnými postelemi. Obě ložnice jsou plně klimatizované a mají parketové podlahy. Byt se skládá také z rodinné koupelny, která je vybavena sprchovým koutem.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB