Prodat Třípokojový, Sta Maria Estate, Mellieha, Malta, Rovidal Block B Apt 6, Triq Sammy Bartolo, Mellieha

Prodat - Cod. 36127

  • Typologie: Třípokojový
  • Oblast: 162 m²
  • Pocet pokoju: 6
  • Podlazí: 2

Tento nový apartmán se nachází v obci Melieha - na vrcholu hory v oblíbeném letovisku s příjemnými hospodami a hotely. Je to docela populární pro turisty kvůli příjemné atmosféře a největší písečné pláži na Maltě, která je považována za nejlepší na celém ostrově. Skvělá základna pro ostrovy Comino a Gozo. Vesnice je velmi dobře komunikována s dalšími atrakcemi a místy - prakticky všude, kam se dostanete městským autobusem.
  Byt je asi 15 minut chůze od pláže nebo 3 minuty velmi často autobusem. V blízkosti se nachází pohádková vesnice Popeye (Popeye Village).
 APARTMÁN se nachází v nově postavené budově (listopad 2015), rozloha 148,75 m2 a balkon o rozloze 13,28 m2. Má velkou a světlou plochu 50 m2 otevřený obývací pokoj s přilehlým velkým balkonem. Objekt se skládá ze tří ložnic (včetně hlavní s koupelnou se sprchovým koutem), hlavní koupelny s vanou a další pokoj (sklad, prádelna atd.) - celkem 2 koupelny, 3 ložnice, obývací pokoj / kuchyň / jídelna, pokoj, hala)
Objekt je kompletně dokončený - včetně dokončených koupelen a dveří. Z balkonu můžete vidět moře. Budova má výtah. Objekt je kompletně dokončený - včetně dokončených koupelen a dveří
Navíc ZDARMA - profesionální plány pro návrh interiéru.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB